Media centar Bor

22/09/2009

U TV BOR POČELA „SEČA“ NOVINARA

Filed under: Vesti — borvesti @ 13:47
Tags: , ,

I RTV Bor, bivšem JP ŠRIF, danas su na spisak Nacionalne Službe zapošljavanja  poslati svih 80 zaposlenih od kojih će samo „probrani“ ostati da nastave program.

Ceda Vasic s Kako nam je nezvanično rekao Čedomir Vasić, urednik Informativnog programa,  bez posla će trenutno ostati najstariji poslenici javne reč među kojima je i on, Č.Vasić, Jovan S. Mitrović, Zoran Maksić…

Jova Mitrovic sZoran Maksic s U Radio Boru su, ističe Vasić, koliko on zna, ostali  urednica Ljiljana Đorđević i Elda Dragaš. Tu su na sigurnom i Danijela Stojković, Dejan Obradović i još neki. „Čistka“ je napravljena i u tehničkom sektoru. Jedino što se zasad zna jeste da su od  sedam snimatelje ostala trojica.

Sutra će se dobiti podrobnije informacije.

Možda je za javnost važno da se, kako nezvanično saznajemo, uhlebio Budimir Buda Milutinović, dojučerašnji / izuzetno uspešeni / direktor JP ŠRIF. On je navodno našao posao u Ministarstvu socijaliste Milutina Mrkonjića, odnosno u izdvojenom odeljenju u Boru ili Zaječaru, gde je i nekadašnja načelnica Borskog okruga Zorica Đelić.

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Blog at WordPress.com.